vrijdag 26 december 2014

Garnalen/zeediertjes cocktail



Voor 4 personen.

Eenvoudig, snel te maken en een favorietje van mij !
Voeg voor wat meer pit wat cayennepeper of Tabasco toe of gebruik hot ketchup.
Natuurlijk kun je ook alleen garnalen gebruiken...

- 100 gram mayonaise
- 1 1/2 eetl ketchup
- Whisky
- 4 blaadjes romaine sla
- 1  avocado
- Paar sprietjes bieslook
- 100 gr Hollandse garnalen
- 100 gr jumbogarnalen
- 100 gr rivierkreeftjes
- 1 limoen

Roer de mayonaise met de ketchup en whisky naar smaak tot een saus.
Snijd de sla fijn en verdeel over 4 glazen.
Schil de avocado en snijd in blokjes.
Snijd de bieslook in stukjes en leg met de avocado over de sla.
Verdeel alle garnalen en rivierkreeftjes erover en bestrooi met peper naar smaak.
Serveer de garnalencocktail met de saus en in partjes gesneden limoen.


Recept uit : Altijd iets te vieren van AH





1 opmerking:

Related Posts with Thumbnails