Voor 4 personen.
- 2 rode uien, fijngesnipperd
- 1 rode paprika, in stukjes
- 1 groene paprika, in stukjes
- 2 groene chilipepers, zonder zaadjes, fijngesneden
- 2 stengels bleekselderij, in stukjes
- 2 tenen knoflook, gehakt ( persoonlijk vond ik de hoeveelheid van 2 teentjes iets te..)
- flinke bos verse munt, gehakt
- flinke bos verse bladpeterselie, gehakt
- 2 eetlepels olijfolie
- versgeperst sap van een halve citroen
- zeezout en versgemalen zwarte peper
Meng in een kom de uien, parika's , chilipepers, bleekselderij, knoflook, munt en peterselie. Voeg de olijfolie, het citroensap en zout en peper naar smaak toe.
Schep de salade goed om en serveer.
Dit recept komt uit het boekje Tajine van Ghillie Basan.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten